Webbcopy & Content
Webbcopy hemsida

Webbcopy till Mediascreens nya webbplats.

Beställare: Tankbar AB.

Copywriting och textarbete för webbplatser. Våra spetskompetenser


Snoggy Ord & Kommunikation AB kan hjälpa er med copywriting och content. Vårt vanligaste uppdrag är att ta fram texter till webbplatser som hjälper våra kunder att nå ut bättre.


Vi älskar att göra det komplicerade enkelt och självklart. Exempel på uppdragsgivare är företag inom ventilationsbranschen och massa- och pappersindustrin. Vi skriver också om ekologisk mat, juridik, ledarskap, motorcyklar och mycket mer. Snoggy utför även uppdrag som underleverantör till design- och webbyråer.

 

Budskap och tonalitet

Viktigast av allt är att texterna ger rätt bild av ert företag och att budskapet når fram till läsaren. Vi ser till så att ert företag och ert varumärke får önskad tonalitet och identitet. För att åstadkomma detta börjar vi projektet med ett digitalt eller vanligt möte där vi ställer frågor och samlar information. Vi läser in oss på er verksamhet och tar fram ett textutkast som ni får kommentera innan vi jobbar vidare på detaljnivå.


Vi tar också fram tydliga call-to-actions som gör att så många som möjligt av de som läser hör av sig till er med en förfrågan.


Sökmotoroptimering (SEO)

Vi kan säkerställa att era texter även gillas av Google. Sökmotoroptimering (SEO) är viktigt för flera av våra kunder.


Webbredaktör och ansvarig för ContentW

Flera kunder anlitar oss som webbredaktör. Vi ser till så att deras sajter alltid är up-to-date med relevant innehåll. Vi kan utföra arbetet direkt i WordPress och har även erfarenhet av flera andra publiceringsverktyg.


Vad säger kunderna?

"Vi har anlitat Snoggy och Kristofer Sjöblom i ett antal webbprojekt. Han är snabb, noggrann och utför arbetet på ett utmärkt sätt. Vi upplever att Kristofer har en unik förmåga att sätta sig in i olika branscher och kunders specifika utmaningar. Han kortar och webbanpassar texter samt har sökordsoptimering med som en viktig parameter. Vi är mycket nöjda med samarbetet!"

          Philip Saltskog, VD Tankbar AB


Så säger fler av kunderna om samarbetet med Snoggy >>