Webbcopy & Content
Webbcopy hemsida

Webbcopy till Mediascreens nya webbplats.

Beställare: Tankbar AB.

Klicka här för att komma till sajten.

Copy för webben och produktion av Content. Våra spetskompetenser


Att skapa copy för webben och ta fram bra innehåll / content är annorlunda än att skriva för print. Allt går snabbare – ofta behöver hemsidebesökaren fångas på bråkdelen av en sekund. Texten ska också vara anpassad för läsning på skärm och älskas av sökmotorerna.

 

Snoggy skriver copywriting och content som ger er ett försprång på webben. Vårt vanligaste uppdrag är texter till hemsidor och sajter, men vi skriver också i sociala medier och tar fram banners med mera. Kunderna kommer från alla möjliga branscher. På senare tid har vi bland annat skrivit om ventilation, säkerhetsprodukter, datateknik, isolering och ekologisk mat.

 

SEO är en viktig grundbult

Texterna skriver vi från grunden eller så bearbetar vi ert utkast. Oavsett vilket upplägg ni väljer är sökmotoroptimering (SEO) en viktig del av vår webbcopy – vi jobbar för att texten ska indexeras riktigt bra i Google. Utöver organisk sökmotoroptimering kan vi även ta fram era AdWords-annonser och sköta ert AdWords-konto.


Webbredaktör och ansvarig för ContentW

Flera kunder anlitar Snoggy som webbredaktör och ansvrig för innehåll / content. Vi ser till så att hemsidan alltid är up-to-date med sökmotoroptimerat innehåll som plockas upp av Google och som har förmågan att konvertera den intresserade besökaren till en betalande kund.


Så säger några av kunderna om samarbetet med Snoggy >>