PR & Journalistik
copywriter artikel

Forward är Valmets kundtidning. Merparten av artiklarna är på engelska men kundtidningen innehåller också svenska artiklar. Snoggy Ord & Kommunikation AB förser Valmet med såväl svenska som engelska artiklar.

PR & Journalistik. Vi skriver texten och ser till att den får rätt spridning


Snoggy Ord & Kommunikation AB kan bistå er med nästa pressmeddelande, artikel i kundtidningen eller reportage till webben. Vi gör research,  arbetar fram texten och hjälper er att få den publicerad. Bland kunderna finns allt från kommersiella företag till intresseorganisationer och kommuner.


Snoggys Kristofer Sjöblom har en bakgrund som både copywriter och journalist. Han har skrivit i tidningar som Sydsvenskan och Populär historia samt i personal- och kundtidningar.


Kristofer har också gedigen erfarenhet av PR-arbete, både på strategisk nivå och produktionsnivå. Ni kan få hjälp med en övergripande strategi för att nå rätt publiceringar och hjälp att skriva pressmeddelandena och distribuera dem. Snoggy Ord & Kommunikation AB sköter flera företags Mynewsdeskkonton.

 

Vad vill ni berätta?

Före själva skrivandet genomför vi research och eventuella intervjuer. I de flesta fall kan intervjuerna genomföras digitalt vilket leder till kostnadseffektiva produktioner.


Det finns inga typiska PR- och journalistuppdrag. De kan gälla allt från ett pressmeddelande om en ny produkt till en personligt hållen intervju med en nytillträdd VD. Det kan också handla om att ta fram nya infallsvinklar och öka nyhetsvärdet hos en befintlig produkt.


Texterna skrivs på svenska och i vissa fall översätts de till engelska och andra språk av en handplockad översättare från Snoggys nätverk.


Så säger några av kunderna om samarbetet med Snoggy >>