Senaste nytt

Top story i Valmets kundtidning Forward

Arbetet som copywriter och journalist är så gott som alltid roligt – och ibland är det något alldeles extra. Som när Kristofer på Snoggy fick förtroendet att intervjua nyckelpersoner och skriva ett reportage om ett av de största projekten i svensk industrihistoria. SCA Östrand har numera världens största produktionslinje för blekt barrsulfatmassa och har därmed säkrat konkurrenskraft och arbetstillfällen i norra Sverige. Valmets toppmoderna processutrustning finns installerad i den nya massafabriken. Tack Valmet och SCA för ett fantastiskt roligt uppdrag!


Klicka här för att läsa artikeln >>

Nyligen utförda projekt 


Snoggy Ord & Kommunikation AB utför projekt åt stora och små företag. Många gånger anlitas vi bara för texten, såsom copywriting, content, webbcopy och journalistik. Andra gånger är vi kundens totalleverantör. Slutresultatet kan till exempel vara en företagsbroschyr, webbshop, digital annonskampanj eller marknadsstrategi.

 

ByggaSkorsten.se – ny webbshop

 

ByggaSkorsten.se är en ny webbutik med skorstenspaket och tillbehör. Projektet innefattade idéarbete, copywriting, programmering (WordPress, WooCommerce), bild- och layoutarbete samt lansering och PR-arbete.

Vill du ha hjälp med marknadsföringen eller bolla idéer?

 

Ring oss på 070-575 48 85

eller klicka här och skriv några rader

om ditt företags behov.

Nywebb.nu

Superkul att kunna erbjuda mer än copywriting/PR/journalistik! Vi ser en ökning av webbuppdrag och har nu skapat en ny sajt med ett nytt varumärke.


Till nywebb.nu >>